Një supermarket në Kosovë “terrorizin” fëmijët për halloween

img_0586img_0585
Viva Fresh Store në lagjen Veternik të Prishtinës, duket se ka ekzagjeruar me produktet që do shesë për festën e Halloween, apo siç njihet tek ne, “Ditën e shtrigave” – shkruan Gazeta Monitor.

Në fotografitë e siguruara nga Gazeta Monitor, shihen gjymtyrë njeriu në raftet e marketit, me një mbishkrim të frikshëm për nga thjeshtësia: Këmbë për Halloween dhe Duar për Halloween.

Qytetarët nuk e kanë pritur mirë, bile disa nga ta janë shkuar aq larg saqë i kanë quajtur edhe kriminelë shitësit e tyre.

Më poshtë shihni fotografitë dhe gjykoni vet:

shihni fotografitë dhe gjykoni vet: