Një tjetër dasmë në shtëpinë e Big Brother?

J

avë më parë, Big Brother organizoi dasmën e Ejonës dhe Ademit brenda në shtëpi, duke argëtuar pa masë banorët e tjerë, por mbi të gjitha duke plotësuar kështu ëndrrën e çiftit nga Berati.
Por tashmë kanë lindur kërkesa të reja nga banorët. Elsamedi i kërkon që Adnandi dhe Gastarja të bëjnë dasmën e tyre në shtëpi dhe ai i bën një kërkesë Big Brother për organizimin e një tjetër dasme.

Ndërkohë, Lupçe i thotë Elsamedit se ai po e bën këtë kërkesë për çiftin apo ka dëshirë të argëtohet dhe të hajë ushqim. “Unë e bëj kërkesën për një dasmë pa ushqim fare”, thotë Elsamedi.

Por teksa ai ka dëshirë për dasmë për Adnandin dhe Gastaren, është edhe Marjusi ai që ka një kërkesë të tillë.