Një vajzë 20 vjeçare në Shkup tentoi të bëjë vetëvrasje, policia e ndaloi

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-02-15 13:08:05Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Një vajzë njëzetvjeçare nga Ohri, sot rreth orës 12 ka tentuar që të hidhet nga kati i 7 në banësë që jetonte në Shkup, në lagjen Kisella Voda. Atë e kanë vërjetur fqinjët e saj, të cilët për ndihmë kanë thirrur policinë.

Policia arriti të bindë vajzën që të tërhiqet nga dritarja dhe të ulet me ato të bisedojë.