Një vit nga përmbytjet në Hasanbeg të Shkupit

Para një viti, gjegjësisht më gjashtë gusht ndodhi katastrofë natyrore, kur vërshimet përmbytën lagjen e Hasanbegut dhe Stajkovcit. Si pasoj e vërshimeve humbën jetën 23 persona.

Pas këtyre vërshimeve banorëve të lagjeve të lartpërmendura iu dashtë disa muaj që t’i kthehen jetës normale.