Një xhiro e paharueshme me taksi

Gjëja e fundit që do donit, do ishte të hipnit në një taksi ku shoferin e zë gjumi.

Në fakt është një kamerë e fshehtë ku shoferi tmerron pasagjerët i veshur si një burrë i moshuar dhe ecën me makinë në atë mënyrë që i frikëson ata, pa i thënë që makina komandohet me auto-pilot.

Josh Paler Lin – i vetëshpalluri ‘prankster-i’ (njeri qe bën kamera të fshehta) më i çmendur dhe më kreativ në Azi – u vesh si një njeri i moshuar me maskë dhe vfilmoi veten teksa merrte pasagjerë në Los Anxheles.

Reagimet e njerëzve nga mungesa e përqëndrimit të shoferit janë të llahtarshme.

'I took some medicine this morning, sometimes I feel a little relax,' he tells a young blonde girl who climbs in, shortly before pretending to fall asleep

Initially she laughs and says 'Hello? Excuse me?' to wake him up but her panic increases as Lin proceeds to speed through red lights without putting his hands on the wheel

Other tactics to scare the 'victims' include turning around to look at iPod playing porn and getting 'stuck' between the seats

Lin also tries out the Tesla's 'insane mode' and zooms forward, terrifying the young victims who shriek at the high speed