Njësitë speciale të Maqedonisë trajnohen me instruktorë të SHBA-ve

Njësitë speciale të Maqedonisë trajnohen me instruktorë të SHBA-ve

Instruktorë të njësive speciale amerikane do t’i trajtojnë pjesëtarët e njësive speciale të Ministrisë së punëve të brendshme (MPB) dhe të Armatës së Republikës së Maqedonisë.

MPB-ja bën të ditur se këto ushtrime do të mbahen sot në bazën e Njësisë për shpërndarje të shpejtë në kazermën ”Gjorçe Petrov”.