Njihuni me 94-vjeçaren që shet derë më derë që nga viti 1962

Një 94-vjeçare vijon të jetë e punësuar në kompaninë e shpërndarjes së produkteve kozmetike që nga viti 1962.
E moshuara nga Columbus viziton klientët e saj shtëpi më shtëpi për të ju shpërndarë produktet.
“Klientët i shikoj si miq. Unë i dua ata dhe më duan shumë”, ka Opal Greene.
Nipi i saj shprehet se pikërisht kjo punë është ajo që e mban gjallë dhe më energji Opal.
“Ajo është e ndërtuar në atë mënyrë që thjeshtë nuk ka jetë nëse nuk është në interaktivitet të vazhdueshëm me njerëzit”, shprehet ai.