Njihuni me femrën e parë shqiptare që del në kopertinën e revistës “People”

Ajo rikthet sërisht në vëmendjen e medias.
Linda Halimi ka një  surprizë për gjithë adhuruesit e saj. Linda ka konfirmuar lajmin se do të jetë në kopertinën e parë të revistës “People”.
Ajo vjen në faqen e parë të kësaj reviste si shembull për transformimin e saj fizik. Falë ushtrimeve dhe stërvitjes sistematike Linda ka mundur të ketë një trup me linja perfekte.
Halimi është bërë e njohur për publikun e huaj falë daljes së saj në “Amerikan Idol”.
sdsfhbthn-h_1482345623-3050031