Njihuni me princeshen me te bukur te Arabise Saudite/Foto

Deena Abdulaziz al saud eshte princesha e Arabise saudite e martuar me princin e arabise. Ajo eshte vertete nje ikone mode. Stili i saj eshte teper modern e cila jeton ne Nju Jork. Ajo eshte e martuar me princin e arabise dhe ka 3 femije nje, nje vajze dhe 2 djem binjak./Antpress 14947674_1261033097273579_3791867171754569672_n 15085689_1261028023940753_1946100405820350813_n 15036570_1261027933940762_1114485644634922233_n 14993373_1261027917274097_5667897048433728889_n