Njihuni me sirenat e jetës reale ku gjithçka e jetojnë nën ujë (Foto/Video)

Ndoshta e kanë fajin filmat e animuar nga Diseny apo është thjeshtë gjenetike, por disa njerëz ndihen më rehat të notojnë nën ujë me bishtin artificial se sa të ecin më këmbët e tyre nëpër asfalt.

Kështu ka ndodhur me Caitlin Nelson dhe disa mike të saja të cilat tash e një kohë të gjatë janë shndërruar në sirena të gjalla që i kushtojnë jetën e tyre këtij profesioni, transmeton ORAinfo.

Edhe pse për to, të qenit sirenë është më shumë se vend pune pasi që ato kanë thënë se tashmë ndihen si gjysmë njeri e gjysmë peshk.

Personat e tillë tani e kanë edhe një komunitet të caktuar ku secili mund t’i bashkëngjitet nëse ndjehet se e ka vendin aty.

Shumica nga anëtarët e këtij grupi kanë rrëfyer se si i kanë lënë vendet e punës me rroga goxha të majme për të ndjekur ëndrrën e tyre për tu bërë ‘sirena të jetës reale’. /ORAinfo/

Mermaids: Caitlin Nielsen (left) and Tessie LaMourea (right) are part of a growing, secret community of people who identify as part-fish-part human and call themselves 'merfolk'

Caitlin (pictured with her friend Tessie, right) quit her job in 2015 to focus on her life as a mermaid. She created the sea serpent inspired tail in this photograph - it took her a year to make from silicone

Caitlin dreamed of being a mermaid when she watched the Disney classic Little Mermaid