Nuk do ta besoni se cilit besim fetar i takon Enca Haxhia

Enca Haxhia është një prej këngëtareve më të dashura nga publiku shqiptar dhe jo vetëm

Këngëtarja nga Tirana, se fundmi është një nga këngëtaret më të pëlqyra edhe nga shtetet ku shumica janë të fesë islame shkruan GazetaBlic.com

Por Enca Haxhia, edhe pse ka një mbiemër poro mulsiman ajo i përket besimit ortodoks shkruan GazetaBlic.com