Nuk keni nevojë të operoni hundën, ky produkt është zgjidhja

Email

Ndërhyrjet estetike tashmë sa vijnë e shtohen, vajza e djem nëpër  botë kanë eksperimentuar me operime te tilla.  Blogerja e bukurisë na ka gjetur një zgjidhje që kushton fare lirë. Tashmë ju me vetëm 25 dollarë mund të keni një hundë siç e dëshironi, pasi siç e dimë, opearacine të tilla kushtojnë dhe dhembin.

Vetëm për pak minuta hunda juaj do të ndryshojë  në sajë të këtij produkti të ri të hedhur në treg. Ky produkt i fundit  nuk kërkon ndërhyje nga brisku por që sërish ka rrezikshmëri te njejtë, pasi frymëmarrja i pengohet dukshëm si dhe rreziku për t’i bllokuar kanalet e frymëmarrjes është i madh.

Ata janë disa shkopinj të vogël të lakuar të cilët futen në hundë duke i dhënë asaj një formë më simetrike.

Video e publikuar nga kjo blogere ka marrë rreth 70 000 klikimë ne rrjetet sociale.

3c2c6cd300000578-4124230-image-a-30_14845665541753c2c6cd300000578-4124230-image-m-29_1484566548475

3c2c6cfb00000578-4124230-image-a-32_1484566877089

3c2c6ce000000578-4124230-image-a-33_1484566937221

3c2c6cd900000578-4124230-image-a-31_1484566862037