NUK LIROHET RAMUSH HARADINAJ

Gjykata në Colmar të Francës e ka shtyrë lirimin për Ramush Haradinajn.

Mësohet se ky vendim do të bëhet zyrtar me datë 2 mars. Këtë e ka konfirmuar edhe vetë Haradinaj me të dalë nga Gjykata.

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj është ndaluar para një muaji në aeroportin e Bazelit, në zonën franceze të Mulhouse , dhe më pas u dërgua në Colmar ku qëndroi për një javë në paraburgim.