Nuk mund të njihet, ja si është bërë Ibrahim Tatlises i mbuluar nga thinjat

Ishte këngëtari që fama e tij depërtoi edhe përtej Turqisë.I njohur për stiline tij të muzikës turke, Ibrahim Tatlises arriti majën e karrierës derisa i ndodhi sulmiPas shumë ndërhyrjeve në spitalet më të mira të vendit, Ibrahimi ka marrë veten por pamja e tij është krejtësisht e ndryshme.Kaq i moshuar dhe i mbuluar në thinja, Ibrahim Tatlises më nuk njihet.