Nuk punon Posta e Maqedonisë, nuk kanë ngrohje

Të punësuarit në Postën e Maqedonisë janë dërguar në pushim të detyruar pasi objektet nuk kanë ngrohje, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Të punësuarit në Postën e Maqedonisë për portalin A1on kanë thënë se kjo ndodh çdo vjet dhe askush nuk merr përgjegjësi dhe iniciativë për të zgjidhur këtë problem.

Informacionin e të punësuarve, si çdo vit e konfirmuan edhe nga Posta e Maqedonisë, por pa treguar se cilët janë masat