Nxenesi rrahu dhe lendoi arsimtarin ne nje shkolle te Gostivarit

Nxenesi pesmbedhjete vjecari  fizikisht ka sulmuar dhe i ka bere lendime ne koke arsimtarit ne shkollen “Ismail Qemali” ne fshatin Simnic te komunes se Gostivarit, transmeton antpress.

Nga Policia ne Tetove njoftojne se rastin e ka paraqitur nje i punesuar ne shkolle rreth ores 8.

Nxenesi pesmbedhjete vjecare nga kjo shkolle fizikisht ka sulmuara arsimtarin SH.K (62) nga ky fshat.Pas nje fjalosje  verbale pasi qe nxenesi ka refuzuar te futet ne klase, ai ka sulmuar arsimtarin duke e gjuajtur  ne koke dhe trup dhe ku i sulmuari eshte bere me lendime te dukshme ne trup.

Te punesuarit ne shkolle kane ndaluar nxenesin, ndersa arsimtari i lenduar ka kerkuar ndihme mjeksore.

Pas paarqitjes ne polici nxenesi se bashku me prinderit eshte  thirur ne stacionin policor te Gostivarit./Antpress