Nxenesit nga neser ne pushim deri me 18 janar

Per nxenesit neser eshte dita e fundit e gjysem vitit shkollor 2016/2017. Rreth 270.000 nxenes nga te cilet 188.000 fillorist dhe 80.000 te shkolles se mesme do te jene ne pushim dimror dhe do te kthehen me 18 janar 2017.

.Ne vitin shkollor duhet te kete 180 dite pune , ndersa nga u nisur nga fakti se kete vit shume festa ishin ne dite pune, pushimi dimror do te jete i shkurte per 1 dite, njoftuan nga Ministria e puneve sociale./antpress