Nxënësja përjashtohet nga shkolla për shkak të minifundit (Foto)

Një nxënëse është përjashtuar nga mësimi pasi ka dashur një fund të shkurtër.

Sipas së ëmës përveç përjashtimit ajo është ndaluar edhe dy herë, për çka ajo është frustruar, duke pohuar se nxënëset tjera shkojnë të veshura edhe më shkurt, shkruan The Sun, transmeton Klan Kosova.

Courtney Meredith i ishte tërhequr vërejtja për minifundin, por që e ëma Kristy ka thënë se ai është i përshtatshëm me rregullat e uniformës shkollore.

16 vjeçarja shkollohet për GCSEs dhe ka munguar në disa prej kapitujve të rëndësishëm për shkak të këtij problemi.