Objekti i ri i Bankes popullore me kupole dhe tre statuja

Objekti ir i Bankes popullore te Republikes se Maqedonise e cila gjendet prane ministrise se puneve te jashtme do te kete arkitekture te re. Edhe ky objekt do ti bashkangjitet objekteve te tjera te proektit “Shkupi 2014”.objekti do te kete arkitekture klasike dhe do te permbaje kupole dhe 3 statuja.Ky objekt duhet te perfundoje brenda 2 viteteve dhe do te jete ne 7 kate./Antpress