OEMVP sot do te shpall kompanite me te suskesshme

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore më datë 15 Dhjetor 2016 do të bëjë promovimin e katalogut të gjashtë me rradhë të 100 kompanive më të mëdha, më të fuqishme dhe më të suksesshme shqiptare në Maqedoni për vitin 2016!

Manifestimin e ndarjes së çmimeve mund ta ndiqni drejtpërdrejt nëhttps://www.facebook.com/oemvp.org/