Omer Bajrami: Kur ta shohësh homoseksualin që lirshëm nëpër rrugë vërshon, dije se ka ardhur Kijameti

Hoxha Omer Bajrami shkruan se Kijameti është shumë afër, për këtë gjë ka shenja tek homoseksualët dhe lesbiket të cilët po jetojnë lirshëm në shoqërinë tonë, transmeton TetovaSot.

“Kur të shohësh homoseksualin që pa fije të turpit nëpër rrugë vërshon, kur të shohësh lesbiken e çmendur që para të gjithëve del dhe proteston, kur të shohësh të pafytyrin që të drejtat e degjenerimit haptas i kërkon, mos pyet kur do bëhet Kijameti, se Kijameti po afron!”, shkroi Omer Bajrami në faqen e tij në Facebook.