Ora mbaroi. Ky është Alia që e çoi Nikollën te shpia

 

Ora mbaroi, dhe Nikolla Gruevski shkoi në shtëpi. Ahmeti mbetet lideri i cili vulosi fundosjen e qeverisë diktatoriale të VMRO-së, qeverisë kundër shqiptarëve. Ky është Ahmeti i cili në krye të qeverisë vendosi komandatin për të mos lëvizur bishtin ky tjetri. Me Çelën në qeveri Zaev nuk do të ketë guxim të luaj bisthin.

Shqiptarët dalë ngadalë po bëhen të fuqishëm në këtë shtet.Shqiptarëve ju kthehet krenaria, guximi dhe hisja e tyre.

Ndryshe sonte u votua në Paralementin e Maqedonisë, Qeveria e re me 62 vota pro

62 deputetë të koalicionit të shumicës parlamentare, LSDM, BDI dhe Aleancës për shqiptarët, votuan Qeverinë e re me në krey me Zoran Zaevin.