Organizatorët e protestave antishqiptare shkaktojnë aksident dhe ikin?!

Një qytetare nga Shkupi ka publikuar në facebook se dy udhëheqësit e protestave “Për Maqedoni të Bashkuar”, Vlado Jovanovski dhe i ashtuquajturi Betmen kanë shkaktuar një aksident në Shkup tek Stacioni hekurudhor dhe më pas kanë ikur. Qytetari ka publikuar edhe videon nga aksidenti.

https://www.facebook.com/kikica.paneva/videos/1716555275024601/

Фотографија на Bobi Ilievski.