Orteku shkatërron hotelin luksoz, të zhdukur personeli dhe klientët

Tre persona raportohen të kenë humbur pasi një ortek goditi hotelin në qendër të Italisë

Orteku ka mbuluar makina ferma dhe një pjesë të hotelit Rigopiano të mërkurën. Mbi 20 turistë po qëndronin në hotelin luksoz spa në rajonin e Peskarës në atë kohë kur ra orteku

Guvernatori i Peskarës Antonio Di Marco shkruajti në facebook: “Fatkeqësisht, një tragjedi e tmerrshme ndodhi. Do të ketë fatalitete por duhet kohë për ta konfirmuar

Forcat e emergjencës dëshpërimisht u përpiqën të shpëtojnë njerëzit por u është dashur të zbrapsen për shkak  të stuhisë së  borës