Ostreni: Shqiptarët duhet ta analizojnë pse Shqiptarët shkuan në LSDM (VIDEO)

Gjenerali dhe lideri I partisë Uniteti Gzim Ostreni, në emisionin Studio e Hapur në gjuhën shqipe në TV NOVA ka pohuar se pas përfundimit të Zgjedhjet të parakohshme Parlamentare, Shqiptarët seriozisht duhet të ulën dhe të analizojnë pse 45 mijë apo 70 mijë shqiptarët votuan për LSDM.

“Ne akoma si Shqiptarë nuk jemi ulë dhe seriozisht të bisedojmë dhe analizojmë a thua pse Shqiptarët në këto zgjedhje votuan për LSDM. Ishte oferta megallomane e cila u bë nga ana e liderit të LSDM Zoran Zaev, apo thjeshte dështimi I subjekteve politike shqiptare vizavi interesave të shqiptarëve”, ka pohuar Ostreni në Studion e Hapur në TV NOVA.