Padi për 2 vëllezër nga Gostivari, rrahin sigurimin e diskotekës

Policia e Gostivarit ka  inicuar padi penale kundër 33 vjeçarit B.G. dhe 34 vjeçarit M.G. nga Gostivari për shkak të dyshimt se kanë kryer veprën penale “lëndime të rënda trupore”, infomojnë nga MBP.

Rasti ka ndodhur me datë 04.09.2016, në orën 3 pas mesnate në Gostivar, në rrugën “Zhivko Brajkoski” para një diskoteke ku janë sulmuar D.D.(36) dhe Z.S.(33) nga Gostivari që e kanë siguruar diskotekën.

Por shkak të asaj se nuk ia kanë lejuar hyrjen M.G. ka lindur një zënkë verbale, ndërsa kur i njëjti e ka thirrur vëllain e tij B.G. ka lindur rrahja ku është lënduar rëndë D.D. përderisa lëndohet lehtë