Pajisja më e re për gomat e veturës gjatë dimrit [Video]

Sistemi klasik i zinxhirëve dita ditës po shkon në zhdukje e sipër, duke mos u përdorur më.
Inxhineri çek Peter Gross ka krijuar një sistem më të avancuar për gomat e dimrit, duke mos pasur shoferët nevojë më për zinxhirë, shkruan Indeksonline.

Kjo pajisje vendosat në goma jashtë, duke kontrolluar shtypjen e tyre në borë dhe akull.
Poashtu ajo është mjaft e lehtë për tu trajtaur, duke peshuar vetëm 6 kilogram. /Indeksonline.net/

Video: