Pajtohen Mustafa dhe Devolli

 

Drejtori menaxhues të Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa dhe pronari i Dardafon (Z-Mobile) zBlerim Devolli nënshkruajnë sot një marrëveshje mirëkuptimi pas vendimit të Arbitrazhit.

Marrëveshja nënshkruhet në orën 11:00 në ndërtesën e Telekomit të Kosovës/Valës.