PAN dhe komunitetet pakicë i shkojnë Thaçit

Nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Pal Lekaj ka arritur në sallën ku pritet të fillojë takimi i Presidentit, Hashim Thaçi.

Aty kanë arritur edhe përfaqësues të Nismës për Kosovës dhe ata të komunitetit pakicë, por jo edhe ata serb.

Takimit nuk iu kanë përgjigjur përfaqësuesit e LDK-AKR-Alternativa, përfaqësuesit e VV-së dhe ata të listës serbe