Papa Françesku dënon teknologjinë që mundëson ndryshimin e gjinisë

Kreu i Vatikanit, Papa Françesku, ka dënuar sot teknologjitë e reja, të cilat mundësojnë ndryshimin e gjinisë, duke thënë se kjo rrezikon krijimin e një jete të re.

Ai ka kritikuar të ashtuquajturën teori të lindjes dhe që njerëzit të mund të zgjedhin gjininë e tyre.