Para dhe pas grimit

grim-vjaza-19-vjecare-ndryshime-dallim-5

Britanikja e re, Maisie Beech demonstron se si aplikimi i grimit mund të bëjë ndryshim drastik në pamjen tuaj. Në profilin e saj në Instagram shpjegon se ajo është një femër me lëkurë të zbehtë dhe fare pa vetulla dhe ka postuar fotot befasuese duke aplikuar makeup mahnitës. Përgatituni për rezultatet e mahnitshme të transformimit të pamjes së saj.

 

grim-vjaza-19-vjecare-ndryshime-dallim-1