Parashikimet e frikshme të SHBA për të ardhmen: Ja çfarë do të ndodhë (VIDEO)

Sipas Pentagonit, bota në vitin 2045 do t’i ketë këto ndryshime dhe veçori. Komunikimi neutral: Njerëzit do t’i kontrollojnë pajisjet me sinjale të trurit.
Njerëzit do të komunikojnë duke përdorur vetëm aktivitetin neutral. Inteligjenca artificiale do t’i kontrollojë avionët e udhëtarëve nga nisja e deri te aterimi. Piloti njeri mund të jetë në bordin e avionit, por thjesht për mbështetje.
Inxhinieria molekulare do të prodhojë materiale të reja ndërtimore. Ndërtesat do të jenë dukshëm të forta dhe tejet të lehta.
Njerëzit do të jenë në gjendje të flasin me makina që mësojnë dhe kuptojnë gjuhën. Makinat do t’i thjeshtëzojnë detyruar e komplikuara dhe më shumë mundësi do t’i eliminojnë tastierat. Do të jetë një bota në të cilën, njerëzit mund t’ia kumtojnë qëllimin e tyre drejtpërdrejt dhe aty për aty makinave dhe të kenë çdo rezultat kompleks.

Video: