Paris, të jetosh 1 javë brenda një blloku guri

Artisti francez, Abraham Poniçeval, i cili u bë i njohur pasi më herët kaloi dy javë rresht brenda një skulpture ariu, tani ka filluar sfidën e radhës, të jetojë brenda një blloku guri për një javë. Poniçeaval do jetoj në të çarën e gdhendur në formë të trupit të njeriut brenda një guri. Brenda folesë së tij artisti do të ushqehet me fruta, sallata dhe supa ndërkohë nuk do t’i mungojë një libër i mirë.