Pas 65 viteve rregullohet nje çerdhe ne Shkup

Pas 65 viteve, Komuna Qendër që bie nën ombrellën e Bashkisë së Shkupit, e rregulloi çerdhen ”13 Nëntori”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Fëmijët sot kanë filluar të shkojnë në çerdhe, në ambiente të reja. Nga Komuna Qendër thuhet se janë rikontruar zyrat, koridoret, banjot dhe mjetet tjera siç janë karriket, bankat dhe vendet ku merren shënime.

Me rikonstruimin e ri, ushqimi që do të shërbehet në këtë çerdhe do të jetë sipas standardeve HACCP.