Pas humbjes, ja ku relaksohet Clinton


Pas humbjes, ja ku relaksohet Clinton (FOTO)

Një nga mbështetëset e forta të Hillary Clinton, Margot Gerster mori vajzat dhe doli shëtitje në pyjet e Chappaquas, të relaksohet pas dëshpërimit të humbjes.

Ajo shkoi rreth 40 milje në veri të Nju Jorkut, por aty është befasuar, pasi ka takuar pikërisht Clinton.

Hillary Clinton veshur sportiv, kishte dalë së bashku me qenin e saj po për shëtitje. Margot bëri një foto me të dhe e postoi shoqëruar me një mesazh që u cilësua shumë i ndjerë nga ata që e lexuan.

clinton11