Pas marrjes së mandatit, Zaevi në selinë e Lëvizjes BESA

 

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev të parin që ka vizituar pas marrjes së mandatit për kryeministër të Maqedonisë është Bilall Kasami nga Lëvizja BESA.

Zaevi, i vetëm sapo ka hyrë në selinë e BESËS, ndërsa është pritur nga Bilall Kasami dhe anëtarë tjerë të Kryesisë qendrore të partisë. Gazeta KOHA merr vesh se, temë e bisedimeve do të jenë kushtet për pjesëmarrje të BESËS në Qeveri, si dhe bindja e kësaj të fundit që të jetë pjesë e plotë e qeverisë së ardhshme.