Pas ngjarjeve të 27 prillit, lideri më i goditur politik nga dhunuesit në Kuvend, Ziadin Sela në “Rruga drejt

 

Pas ngjarjeve të 27 prillit, lideri më i goditur politik nga dhunuesit në Kuvend, Ziadin Sela në “Rruga drejt…”, të enjten në 20:40. Lideri i LR PDSH-së, do të përgjigjet në të gjitha pyetjet rreth atentatit politik që iu bë natën e kobshme në Kuvend. Sela do të shpjegojë se pse para përgjegjësisë politike për ngjarjet e 27 prillit, do të kërkojë përgjegjësi për Sopotin, Monstrën dhe vrasjen e Harun Aliut.

Na ndiqni, “Rruga drejt…” e enjte, ora 20:40.