Pasi u kthye në myslimane, Lindsay Lohan fotografohet e mbuluar me shami

Besimtarët myslimanë mirëpritën vendimin e Lindsay Lohan për tu kthyer në myslimane. Javën e kaluar 30-vjeçarja fshiu nga profili i saj në Instagram të gjitha foto dhe video.

Lindsay këtë herë u shfaq ndryshe, duke i dhënë fund të gjitha spekulimeve. Ajo është fotografuar e mbuluar me shami. Pasi kishte studiuar prej vitesh fenë islame, 30-vjeçarja vendosi të konvertohej.