Pastiçeria e shqiptarit nga f. Kamjan merr çmimin me te mire ne Evrope

Në Itali, në qytetin e Longarones, dje (20 nëntor 2016) janë shpërndarë çmimet “Coppa d’oro”, për pastiçierin më të mirë në Evropë, konkretisht për akullore, ku kanë marrë pjesë pastiçierët më të njohur nga të gjitha vendet e Evropës. Në garë ishte edhe banori i f. Kamjan, Ferik Musliu, i cili jeton dhe vepronnë Itali dhe i njejti u shpërblye me vendin e tretë në këtë garë.
Nuk është hera e parë që shqiptarët shpërblehen me çmime europiane dhe botërore dhe kjo tregon se gjithmonë e më shumë ne tregojmë në botë se jemi njerëz të çmimeve dhe rekordeve. /via24.net/

15280941_1216216098458613_213693370_n
15301272_1216229495123940_1312920504_n