Pastroni trupin pas pushimeve

Tani që mbaruan pushimet është koha t’i kthehemi punës me trupin tone e shëndetin fizik. Ata që kanë vajtur me pushime me siguri që kanë vënë re disa kilogramë më tepër dhe pas pushimeve është e domosdoshme të ndiqet një regjim ushqimor që pastron organizmin nga toksinat e dëmshme.

Aktiviteti fizik– Për pastrimin e trupit nevojiten minimumi 20 deri në 30 minuta stërvitje fizike intensive pasi ndihmon në eleminimin e toksinave me më shumë shpjetësi. Përdorimi I saunave do ishte ideale pasi riaktivizon qarkullimin e qelizave dhe nxjerr më me lehtësi toksinat.

Uji– Dihet tashmë të mirat e ujit për shëndetin, sa më shumë ujë të konsumoni aq mq shumë favorizoni pastrimin e mëlçisë.

Frutat dhe perimet- Përfshijini sa më shumë në regjimin tuaj ushqimor fruta dhe perime. Qepët, brokoli, hudhrat, veza, speci, lulelakër etjjanë ndër elementët ushqimor që ndihmojnë në pastrimin e organizmit nga toksinat.