PDK e LDK dënohen me nga 1200 euro për shkelje të rregullave në Drenas (Dokument)

“PZAP, miraton si të BAZUARA dy ankesat e KDI/DnV, ndaj dy subjekteve politike PDK dhe LDK për shkak të shkeljeve të rregullave të fushatës zgjedhore.

Të dyja subjekteve u është shqiptuar dënimi me gjobë në vlerë prej 1200 euro.

Palëve nuk u lejohet ankesë”, thuhet në njoftim.