PDSH hap shtabin zgjedhor në Studeniçan

Anëtarë, simpatizantë të PDSH-së, sot moren pjes ne haojen e shtabit zgjedhor ne Studeniçan
Në këtë ngjarje U prezentuw Programi Qeverisës i PDSH-së. si dhe kandidatët për deputetë.
I pranishëm Ishte kryetari i Partis Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi dhe anëtarët e kryesisë së PDSH-së.