Përdhunohet vajza 14 vjeçare nga dy burra duke shkuar rrugës për në shkollë

Një vajzë 14-vjeçare u përdhunua nga 2 burra të cilët i ndërprenë rrugën për në shkollë.

E mitura përjetoi 4 orë të tmerrshme në praninë e dy burrave të panjohur për të.

Në momentin që po priste në stacionin e autobusit në zonën e quajtur Oxford në Angli, dy përdhunuesit e futën në makinë rrreth orës 8.25 të mëngjesit.

Shefi i policisë së zonës  Crhis Vard tha se vajza u përdhunua nga të dy burrat, dhe sipas tij një nga sulmet seksuale kishte ndodhur në makinë.

Vajza u arratis dhe u gjet një milje larg zonës ku banonte duke trokitur në dyert e shtëpive përqark për të kërkuar ndihmë.

Në momentin që u gjet vazja ishte e traumatizuar, dhe prandaj ishte e vështirë për të të jepte një përshkrim të qartë të agresorëve.

She was found at midday around a mile away frantically knocking on doors in residential street Cavendish Drive, Marston, after escaping from the vehicle 

Police in boiler suits and gloves were seen combing woodland for clues less than 500ft from where the girl was found sitting, distraught and shocked, on a low brick wall