Përdhunuan turisten në sy të fëmijës dhe burrit, ja dënimi i çuditshëm që do vuajnë autorët

Masa ektreme dënimi kanë marrë 4 persona nga një gjykatë në Arabinë Saudite, pasi u shpallën fajtorë për përdhunimin e një turisteje në sy të fëmijës dhe bashkëshortit.
Përveç faktit se ata u dënuan me 52 vjet burg, gjykata nuk është mjaftuar me kaq, pasi ata janë dënuar edhe me 7 mijë goditjesh. Ndërkohë, mësohet se këtyre goditjevve nuk i ka mbijetuar askush deri më tani.
Banda e 4 përdhunuesve përbëhet nga 3 sauditë dhe një sudanez. I dënuari më i vogël që është vetëm 17 vjeç, ndërsa ai u dënua me 2500 ngoditje kamxhiku dhe 17 vite burg, ndërsa të tjerët me 1500 goditje dhe me nga 15 vite burg.