Përfitoi 500 mijë dollarë duke u hequr si invalide, arrestohet pasi u kap nga kamerat duke kërcyer

Një grua e cila u hoq si invalide për vite me rradhë, me pretekstin që nuk ileviste dot krahët, fitoi 500 mijë dollarë. Maribel Milligan  u kap duke kërcyer këngën “Bad” të Michael Jaskson. Ajo u rregjistrua menjëherë  nga kamerat e lokalit  dhe mori 3 vjet burg për gënjeshtrën e saj, pasi ajo përfitoi  539 mijë dollarë asistencë gjatë këtyre viteve. Ajo deklaroi se ishte e paralizuar  nga ana e  majtë  e trupit, por kamerat treojnë të kundërtën ajo është parë duke duartrokitur dhe kërcyër me partnerin e saj.


Email