Përfundon faza më e rëndesishme e ujësjellesit të Tetovës e finansuar nga Ministria e Ekologjisë

Projekti i ujësjellesit bëhet realiet. Sot është përfunduar pjesa e sjelljëse së ujit, projekt që është financuar nga Ministria e Ekologjisë e që ka kushtuar gjuthsej 2 milion euro. Kjo është pjesa më e komplikuar e këtij projekti. Kjo faz ka filluar të realiohet në vitin 2014 dhe punimet kanë shkuar  mirë.

bashkimi-3 bashkimi-2