Perfundon protesta ne Shkup para ambasades Franceze

Sapo ka perfunduar protesta per lirimin e Ramush Haradinaj. Protesta u zhvillua para ambasades Franceze ne Shkup.

Te pranishem ne kete proteste ishin qytetare, politikane, profesor , artiste si dhe bashkeluftetare  nga Maqedonia te cilet kekruan drejtesi dhe lirim sa me te shpejte  te komandatit Ramush Haredinaj, ata gjithashtu kerkuan drejtesi dhe se gjithmone do te jene me popullin shqiptare dhe gjithe shqiptaret kudo qe jane.Antpress ishte ne vendin e ngjarjes dhe keni mundesi te ndiqni videon live nga Ambasada Franceze.

Kjo proteste u organizua nga  Këshilli organizativ në përbërje të artistëve, gazetarëve, studentëve, profesorëve dhe bashkëluftëtarëve të Ramush Haradinajt./antpress