Përfundon rruga e “UÇK”-së.

 

Rruga e ashtuquajtur e UÇK-së po shkon drejtë përfundimit.
Bekatonizuam 7.000 metra katrorë të hapësirës rrjedhimisht 1.5 kilometra rrugë. Një kërkesë kjo e shumë kërkuar nga banorët e kësaj lagje.

Nga komuna e Tetoves njoftojne se Do të vazhdojnë edhe në të ardhmen të lehtësojne  jetën e banorëve duke u depërtuar në çdo lagje me investime kapitale në infrastrukturën rrugore, kanalizime, ndriçim publik, kanalizime atmosferike, parqe, gjelbërim, duke arsyetuar kështu çdo taksë të qytetarëve dhe duke ua kthyer mbrapsht në atë në investime./antpress