Përkrahje e fuqishme për BDI-në në Karshiakë, Hasanbeg e Straçincë (FOTO)

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), në kuadër të fushatës zgjedhore ka realizuar sonte takime me mbështetësit e saj.

Takimeve në Hasanbeg, Straçincë, e Karshiakë u ka prirë nënkryetari Izet Mexhiti si dhe kryetari i Likovës Sadulla Duraku, bartësi i listës në njësinë zgjedhore 2 Artan Grubi, pastaj ministrat Driton Kuçi e Bashkim Ahmeti…

Para tyre është shpalosur platforma e BDI-së, nga është marrë përkrahja e madhe, njofton Aktuale.mk.

15135976_1314909505250348_1279398187810670253_n15317779_1314910098583622_200659317715040905_n15349754_1314725821935383_5986774895133742404_n15356717_1314857325255566_3139734623397536711_n