Përmbytet Stambolli, pamje të jashtëzakonshme nga Turqia (FOTO/VIDEO)

Turqia është duke u ballafaquar me përmbytje masive, sidomos Stambolli, e kjo për shkak të reshjeve të dendura dhe motit të keq që ka mbizotëruar ditëve të fundit në vend.

Komunikacioni është ndërprerë përkohësisht.

İstanbul'da Tarihi Kapalıçarşı sular altında kaldı

İstanbul'da Tarihi Kapalıçarşı sular altında kaldı

Posted by CNN TÜRK on Dienstag, 18. Juli 2017